Lunch
Sandwich met kip en uienchutney
- • Lunch
- • 2 personen
- • 638 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 naanbroden
- • 1 kipfilet, gegrild en in plakjes
- • 50 g vegan geraspte kaas intense
- • 15 g koriander, gehakt
- • 2 el uienchutney
- • 1 el boter, kamertemperatuur
- • Snuf gemalen komijn
BEreidings wijze
- Verwarm het tosti-ijzer of zet een grillpan op het vuur.
- Meng de vegan kaas met de gehakte koriander.
- Snijd de naanbroden open en besmeer de onderkanten met chutney.
- Verdeel de kip en het kaasmengsel erover en leg de bovenkant van het brood erop.
- Meng de boter met de komijn en smeer hier beide kanten van het brood mee in.
- Grill de sandwiches in een tosti-ijzer of in een grillpan. Gebruik je een pan leg dan iets zwaars op de sandwiches om ze aan te drukken.
Boodschappen lijst
- Gemalen komijn
2,89 40 Gram
removeadd product to cart - Kipfilet
10,54 300 Gram
removeadd product to cart - Vegan geraspte kaas intense
3,49 150 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart - Uienchutney
2,59 190 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
3,29 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Tip: ook lekker op een ciabatta Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!