Lunch
Sandwich kipfilet-avocado
- • Lunch
- • 4 personen
- • 465 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g kipfilet (vleeswaren), in reepjes
- • 8 sneetjes brood
- • 2 tomaten, in plakjes
- • 1 avocado, in plakjes
- • ½ krop ijsbergsla, in reepjes
- • ½ citroen, het sap
- • 2 el avocado olie
- • 2 el mayonaise
- • 2 tl mosterd
BEreidings wijze
- Maak een sausje van de mayonaise met de mosterd, avocado-olie en citroensap en besmeer hier 4 sneetjes brood mee.
- Beleg de besmeerde sneetjes met de reepjes sla, plakjes tomaat, kipfilet en avocado en bestrijk met nog meer van het avocado-oliesausje.
- Dek af met het overgebleven brood, snijd schuin doormidden en zet vast met prikkers.
Boodschappen lijst
- Citroenen
1,79 300 Gram
removeadd product to cart - Volle & romige mayonaise
3,39 490 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,49 500 Gram
removeadd product to cart - IJsbergsla
2,29 1 stuk
removeadd product to cart - Kipfilet
3,49 90 Gram
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,29 170 Gram
removeadd product to cart - Avocado
3,38 2 stuk
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!