Lunch
Sandwich kipfilet-avocado
- • Lunch
- • 4 personen
- • 465 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g kipfilet (vleeswaren), in reepjes
- • 8 sneetjes brood
- • 2 tomaten, in plakjes
- • 1 avocado, in plakjes
- • ½ krop ijsbergsla, in reepjes
- • ½ citroen, het sap
- • 2 el avocado olie
- • 2 el mayonaise
- • 2 tl mosterd
BEreidings wijze
- Maak een sausje van de mayonaise met de mosterd, avocado-olie en citroensap en besmeer hier 4 sneetjes brood mee.
- Beleg de besmeerde sneetjes met de reepjes sla, plakjes tomaat, kipfilet en avocado en bestrijk met nog meer van het avocado-oliesausje.
- Dek af met het overgebleven brood, snijd schuin doormidden en zet vast met prikkers.
Boodschappen lijst
- Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart - Avocado olie
5,99 100 Ml
- Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - IJsbergsla
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Kipfilet
3,99 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!