Voorgerecht
Samosas met spinazie
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g samosa's
- • 400 g spinazie, gehakt
- • 30 g boter
- • 2 sjalotten
- • 1 teentje knoflook
- • Scheutje kokosmelk
- • 2-3 el witte wijn
- • 2 el geroosterd amandelschaafsel
- • 1 el meel
- • 1 el kerriepoeder
- • 1 tl kurkuma
- • ½ tl chilipoeder
BEreidings wijze
- Schil en hak de sjalotjes fijn. Pers de knoflook. Laat de boter smelten in een pan en voeg de sjalotjes en knoflook toe. Breng op smaak met kerriepoeder, kurkuma en chilipoeder.
- Bestuif met bloem en blus af met witte wijn. Voeg wat kokosmelk toe en laat 5 minuten sudderen in open pan.
- Voeg de spinazie toe en breng aan de kook. Breng op smaak met limoen- of citroensmaak en zout & peper. Garneer met de geroosterde amandelen.
- Verwarm de samosa's in een pan of oven en serveer met de spinazie.
Boodschappen lijst
- Milde kerrie
3,29 50 Gram
removeadd product to cart - Samosa's
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Chilipoeder
2,49 20 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kurkuma
3,39 40 Gram
removeadd product to cart - Amandelschaafsel
2,99 75 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Soto
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!