Salade
Salade van quinoa, avocado en snijbonen
- • Salade
- • 4 personen
- • 407 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 450 g snijbonen, in dunne schuine stukken
- • 200 g quinoa
- • 50 ml olijfolie
- • 2 avocado's
- • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- • 1 bosje radijsjes, in partjes + het gewassen loof
- • 1 citroen, het sap + 1 tl rasp
- • 4 cm gember, geraspt
- • ½ rode peper, zaadlijsten eruit en fijngehakt
- • 1 tl gemalen komijnzaad
BEreidings wijze
- Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel koud af en laat uitlekken.
- Blancheer intussen de snijbonen 2 minuten.
- Verwijder de schil van de avocado’s, snijd het vruchtvlees in repen en besprenkel met het citroensap.
- Meng de citroenrasp, gemberwortel, olijfolie, komijn, cayennepeper en knoflook door elkaar. Schep dit, met de snijbonen, avocado en radijsjes, luchtig door de quinoa.
- Garneer met het loof van de radijs.
Boodschappen lijst
- Gemalen komijn
2,99 40 Gram
removeadd product to cart - Quinoa
3,59 500 Gram
removeadd product to cart - Avocado
2,99 2 stuk
removeadd product to cart - Citroenen
2,09 300 Gram
removeadd product to cart - Gember
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Sperziebonen
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
10,99 1 Liter
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!