Salade van quinoa, avocado en snijbonen
Salade van quinoa, avocado en snijbonen

Salade

Salade van quinoa, avocado en snijbonen

  • Salade
  • 4 personen
  • 407 kcal / portie

Ingrediënten lijst

450 g snijbonen, in dunne schuine stukken
200 g quinoa
50 ml olijfolie
2 avocado's
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 bosje radijsjes, in partjes + het gewassen loof
1 citroen, het sap + 1 tl rasp
4 cm gember, geraspt
½ rode peper, zaadlijsten eruit en fijngehakt
1 tl gemalen komijnzaad

BEreidings wijze

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel koud af en laat uitlekken.
  2. Blancheer intussen de snijbonen 2 minuten.
  3. Verwijder de schil van de avocado’s, snijd het vruchtvlees in repen en besprenkel met het citroensap.
  4. Meng de citroenrasp, gemberwortel, olijfolie, komijn, cayennepeper en knoflook door elkaar. Schep dit, met de snijbonen, avocado en radijsjes, luchtig door de quinoa.
  5. Garneer met het loof van de radijs.

Boodschappen lijst

  • product
    Gemalen komijn

    2,89 40 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Quinoa

    2,89 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Avocado

    3,38 2 stuk

    remove
    add product to cart
  • product
    Citroenen

    1,79 300 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Gember

    1,49 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Radijsjes

    1,59 1 stuk

    remove
    add product to cart
  • product
    Sperziebonen

    3,29 250 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode peper

    1,29 45 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Witte knoflook

    1,49 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    10,95 1 Liter

    remove
    add product to cart