Salade
Salade van gemarineerde asperges en peer
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g witte asperges, geschild, gekookt en in stukken
- • 200 g aardbeien, grote doormidden gesneden
- • 100 g waterkers of gemengde sla, gewassen
- • 2 handperen, geschild en in 8 parten
- • 5 el zonnebloemolie
- • 4 el olijfolie
- • 1 el hazelnoten
- • 2 tl witte wijnazijn
- • 2 tl fijne mosterd
- • 1 tl suiker
- • 1 tl grove mosterd
- • 1 tl honing
BEreidings wijze
- Meng de olie, 1 theelepel witte wijnazijn, en 1 theelepel fijne mosterd goed door elkaar en leg hier de stukken asperge in. Laat circa 1 uur marineren.
- Meng voor de dressing de rest van de wijnazijn, mosterd, olijfolie en honing.
- Verdeel de sla, gemarineerde asperges, peer en aardbeien en hazelnoten over vier borden. Besprenkel met de dressing of serveer deze er apart bij.
Boodschappen lijst
- Witte wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Asperges
4,79 280 Gram
removeadd product to cart - Grove mosterd
2,59 170 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Waterkers
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Hazelnoten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!