Salade
Salade van bleekselderij, peer en waterkers
- • Salade
- • 4 personen
- • 257 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 g gewelde dadels, in reepjes
- • 50 g fenegriekkaas, in blokjes
- • 50 g amandelen met vlies
- • 6 stengels bleekselderij, in boogjes
- • 1 conference peer, geschild en in kleine blokjes
- • 1 sjalotje, gesnipperd
- • 1 bosje waterkers, gewassen en gedroogd
- • 2 el witte wijnazijn
- • Scheut olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Rooster de amandelen een paar minuten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Schud regelmatig om. Zet opzij.
- Klop een vinaigrette van de azijn met het sjalotje en giet er al kloppend een goede scheut olijfolie door. Breng op smaak met peper en zout.
- Hussel de bleekselderij en peer met vinaigrette naar smaak in een kom. Meng de amandelen, de dadels, de kaas en de waterkers erdoorheen.
Boodschappen lijst
- Gewelde dadels
4,99 150 Gram
removeadd product to cart - Amandelen raw
4,89 150 GRAM
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,49 500 Ml
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
8,49 500 Ml
removeadd product to cart - Geitenbrie fenegriek
6,63 175 Gram
removeadd product to cart - Conference peren
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,89 200 Gram
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Waterkers
2,29 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!