Salade
Salade van bleekselderij, peer en waterkers
- • Salade
- • 4 personen
- • 257 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 g gewelde dadels, in reepjes
- • 50 g fenegriekkaas, in blokjes
- • 50 g amandelen met vlies
- • 6 stengels bleekselderij, in boogjes
- • 1 conference peer, geschild en in kleine blokjes
- • 1 sjalotje, gesnipperd
- • 1 bosje waterkers, gewassen en gedroogd
- • 2 el witte wijnazijn
- • Scheut olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Rooster de amandelen een paar minuten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Schud regelmatig om. Zet opzij.
- Klop een vinaigrette van de azijn met het sjalotje en giet er al kloppend een goede scheut olijfolie door. Breng op smaak met peper en zout.
- Hussel de bleekselderij en peer met vinaigrette naar smaak in een kom. Meng de amandelen, de dadels, de kaas en de waterkers erdoorheen.
Boodschappen lijst
- Gewelde gedroogde dadels zonder pit
4,69 150 Gram
removeadd product to cart - RAW Amandelen
4,99 150 Gram
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Geitenbrie fenegriek 60+
7,96 190 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,59 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!