Salade
Salade met zeewiersnippers en avocado
- • Salade
- • 4 personen
- • 308 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • SALADE:
- • 1 zak veldsla
- • 3 geroosterde zeewiervellen, in snippers
- • 2 avocado's, in stukjes en met citroensap besprenkeld
- • 1 komkommer, in blokjes
- • 1 el sesamzaadjes, geroosterd
- • KARNEMELKDRESSING:
- • 200 ml karnemelk
- • 3 el mayonaise
- • 2 el gehakte verse groene kruiden
- • 2 teentjes knoflook, geperst
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Meng voor de dressing alle ingrediënten goed door elkaar door ze te schudden in een lege (jam)pot. Breng op smaak met zout en peper. In de koelkast is de dressing 4 dagen houdbaar.
- Verdeel de veldsla over vier borden en maak aan met een beetje van de dressing. Verdeel de snippers zeewier, de blokjes avocado en komkommer erover. Drizzle er nog wat dressing over en bestrooi met het sesamzaad.
Boodschappen lijst
- Frisse & romige mayonaise
4,99 490 Gram
removeadd product to cart - Komkommer
1,29 1 stuks
removeadd product to cart - Geroosterd sesamzaad
2,69 250 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,19 200 ML
removeadd product to cart - Bieslook in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Karnemelk
1,79 1 Liter
removeadd product to cart - Avocado
2,99 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!