Salade
Salade met boterbonen
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 el olijfolie
- • 2 el tomatenpuree
- • 1 teen knoflook, geperst
- • 1 sjalot, geschild en fijn gesneden
- • 1/2 tl gerookt paprikapoeder (mild)
- • 2 stengels bleekselderij, diagonaal in dunne plakjes gesneden
- • 1 blik boterbonen, afgespoeld
- • 2 el sherryazijn
- • 15 g verse peterselie, gehakt
- • zout & peper
- • robuust brood om mee te serveren
BEreidings wijze
- Verwarm de olijfolie op medium vuur en voeg de tomatenpuree, knoflook en sjalot toe. Bak dit zo’n 2 minuten en voeg dan de paprikapoeder toe. Bak nog 30 seconden en voeg nu de bleekselderij, uitgelekte bonen, azijn en andere 2 eetlepels olijfolie toe.
- Verwarm de bonensalade nog even 1 minuut door, voeg dan de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.
- Serveer direct met robuust brood.
Boodschappen lijst
- Boterbonen
1,39 400 Gram
removeadd product to cart - Herbamare kruidenzout original
3,69 125 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Tomatenpuree
1,29 200 Gram
removeadd product to cart - Paprikapoeder
3,49 40 Gram
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,99 1 stuk
removeadd product to cart - Sjalotten
1,59 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 20 minuten Bron: Ekoplaza campagne
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!