Salade
Salade caprese met geroosterde paprika
- • Salade
- • 4 personen
- • 397 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 romatomaten, in plakjes gesneden
- • 2 bolletjes buffalo mozzarella (tot. 250 g), in plakjes
- • 1 potje gegrilde paprika (peperoni grigliati), drooggedept
- • klein handje basilicum, in fijne reepjes
- • versgemalen zwarte peper
- • Voor de pesto:
- • ½ potje halfgedroogde tomaatjes
- • 1 el pijnboompitten
- • 50 g geraspte Parmigiano Reggiano
BEreidings wijze
- Meng voor de pesto de halfgedroogde tomaatjes met wat van de olie uit het potje, de pijnboompitten en de parmezaan tot een smeuïg mengsel met de staafmixer.
- Verdeel de tomaten, mozzarella en paprika over 4 bordjes of schaaltjes. Druppel de pesto erover en garneer met basilicum en zwarte peper.
Boodschappen lijst
- Pijnboompitten
7,29 100 Gram
removeadd product to cart - Prosecco Treviso
8,99 750 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest Wijntip: een Italiaans gerecht met Italiaanse wijn. De Prosecco Treviso is zacht van smaak, de bubbeltjes ondersteunen de kruidige smaak van de basilicum en het sappige van de tomaat.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!