Salade
Salade caprese met geroosterde paprika
- • Salade
- • 4 personen
- • 397 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g buffelmozzarella, in plakjes
- • 200 g gegrilde paprika, drooggedept
- • 4 romatomaten, in plakjes gesneden
- • Klein handje basilicum, in fijne reepjes
- • Versgemalen zwarte peper
- • PESTO:
- • 95 g halfgedroogde tomaatjes
- • 50 g geraspte Parmigiano Reggiano
- • 1 el pijnboompitten
BEreidings wijze
- Meng voor de pesto de halfgedroogde tomaatjes met wat van de olie uit het potje, de pijnboompitten en de parmezaan tot een smeuïg mengsel met de staafmixer.
- Verdeel de tomaten, mozzarella en paprika over 4 bordjes of schaaltjes. Druppel de pesto erover en garneer met basilicum en zwarte peper.
Boodschappen lijst
- Halfgedroogde tomaten in olie
4,19 190 Gram
removeadd product to cart - Buffelmozzarella
6,59 250 Gram
removeadd product to cart - Romatomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
5,79 100 Gram
removeadd product to cart - Geraspte Parmigiano Reggiano
3,59 80 Gram
removeadd product to cart - Prosecco Treviso
9,99 75 cl
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest. Wijntip: een Italiaans gerecht met Italiaanse wijn. De Prosecco Treviso is zacht van smaak, de bubbeltjes ondersteunen de kruidige smaak van de basilicum en het sappige van de tomaat.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!