Soep
Runderbouillon met room
- • Soep
- • 4 personen
- • 172 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 ml runderbouillon
- • 200 ml slagroom
- • 2 el bieslook, fijngesneden
- • 1 el gerookte paprikapoeder
- • Zout & versgemalen peper
BEreidings wijze
- Sla de slagroom stijf met een garde samen met ½ eetlepel van het gerookte paprikapoeder. Breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm de bouillon in een steelpan en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
- Schenk met behulp van een maatbeker de bouillon in kleine, hittebestendige (shot)glaasjes en lepel er de geslagen room op. Garneer met de rest van het paprikapoeder en fijngesneden bieslook.
Boodschappen lijst
- Runderbouillonblokjes
2,39 8 stuks
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,39 200 ml
removeadd product to cart - Gerookte paprikapoeder
4,39 50 Gram
removeadd product to cart
Tips
Deze runderbouillon perfect geschikt als amuse. Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!