Hoofdgerecht
Rucola stamppot met vegan vissticks
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 750 g kruimige aardappelen
- • 250 g cherrytomaatjes
- • 75 g rucola
- • 75 ml amandeldrink
- • 6 vegan vissticks
- • 2 el olijfolie
- • 1 el tuinkers
BEreidings wijze
- Schil de kruimige aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar. Snijd de cherrytomaatjes in vieren.
- Verwarm de amandelmelk. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de vegan vissticks in enkele minuten goudbruin en krokant. Giet intussen de aardappelen af. Stamp ze met de amandelmelk tot een smeuïge puree.
- Schep de rucola en de tomaatjes door de puree. Breng de stamppot op smaak met zout en peper en schep op 2 borden. Leg op elk bord 3 vissticks en bestrooi met de tuinkers.
Boodschappen lijst
- Amandeldrink ongezoet
3,19 1 Liter
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Tuinkers
1,09 130 Gram
removeadd product to cart - Kruimige aardappelen
6,99 2 kg
removeadd product to cart
Tips
Schep voor een Mediterrane smaak ook 50 gram zongedroogde tomaten in stukjes door de puree. Dit recept is afkomstig van ProLaTerre
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!