Voorgerecht
Rösti van pastinaak
- • Voorgerecht
- • 2 personen
- • 439 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 g spekjes
- • 3 pastinaken, grof geraspt
- • 3 eieren, losgeklopt
- • Kokosolie om in te bakken
BEreidings wijze
- Meng de pastinaak en spekjes door de eieren.
- Verwarm de kokosolie in een koekenpan. Schep kleine hoopjes pastinaak mengsel in de pan en bak de rösti in een paar minuten aan beide kanten goudbruin en gaar.
Boodschappen lijst
- Pastinaken
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Gerookte spekreepjes
5,54 200 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!