Voorgerecht
Rösti van knolselderij en zoete aardappel
- • Voorgerecht
- • 4 personen
- • 92 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g knolselderij, vlak voor bereiding geschild en grof gesneden
- • 150 g zoete aardappel, schoongemaakt of geschild en grof gesneden
- • 60 g speltbloem
- • 4 eieren
- • 1 ui, grof gesneden
- • 1 teentje knoflook
- • Beetje rozemarijn, fijngehakt
- • Olijf- of kokosolie, om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Hak de stukken knolselderij, zoete aardappel en ui fijn met de keukenmachine.
- Klop in een mengkom de eieren los en voeg het knolselderij mengsel toe. Knijp het teentje knoflook erboven uit en doe de speltbloem erbij. Voeg naar smaak peper, zout en rozemarijn toe en meng alles goed door elkaar.
- Bak de rösti in porties: verhit olie in een koekenpan, schep hoopjes van ca. 2 eetlepels van het beslag in een pan en druk een beetje plat. Bak aan weerszijden goudbruin.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Speltbloem
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Rozemarijn in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Knolselderij
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!