Sauzen & dressings
Romige echinacea- en avocadosaus
- • Sauzen & dressings
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 140 g avocado
- • 20 druppels limoensap
- • 2 teentjes knoflook
- • 2 zakjes Yogi Tea Echinacea
- • 4 snufjes zeezout
BEreidings wijze
- Laat de ongepelde knoflook 30 minuten in een voorverwamde oven op 180°C poffen.
- Laat de theezakjes 5 minuten trekken in heet water. Verwijder vervolgens de zakjes en laat de thee afkoelen.
- Pel de afgekoelde knoflook en doe deze samen met de avocado, thee en het limoensap in blender. Voeg naar smaak zout toe.
- Mix het geheel totdat het helemaal romig is.
Boodschappen lijst
- Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Kruidenthee echinacea
3,99 17 builtjes
removeadd product to cart - Limoensap
2,49 200 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!