Lunch
Rodekool met sinaasappel en abrikoos
- • Lunch
- • 4 personen
- • 106 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 (bloed)sinaasappels
- • 2 el olijfolie
- • ½ rodekool, witte kern eruit en in dunne reepjes gesneden
- • 2 el gewelde abrikozen, in stukjes
- • peper en zout
BEreidings wijze
- Rasp de schil van één van de sinaasappels en pers de vrucht uit. Schil de andere sinaasappel en haal de partjes tussen de vliezen uit.
- Verhit de olie in een wok of bakpan. Bak de kool ca. 5 minuten op hoog vuur. Voeg de sinaasappelrasp, het sap en de abrikozen toe. Roerbak nog 4 minuten op hoog vuur.
- Schep, van het vuur af, de partjes sinaasappel voorzichtig door de kool en breng op smaak met peper en zout.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
14,99 1 Liter
removeadd product to cart - Gewelde gedroogde abrikozen
5,49 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!