Hoofdgerecht
Rode linzencouscous met radijs, appel en feta
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 295 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g rode linzen couscous
- • 3 el peterselie, heel fijn gehakt
- • 2 appels
- • 1 bos radijsjes
- • 100 g feta
- • 1 citroen, sap en rasp
- • Peper en zout
- • Optioneel: Granaatappelpitjes
BEreidings wijze
- Bereid de rode linzen couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de gehakte peterselie erdoor en zet opzij.
- Snijd nu de overige ingrediënten: de radijsjes in dunne plakjes, de appel in reepjes. Verbrokkel de feta.
- Hussel alles door elkaar en breng op smaak met citroensap en -rasp en peper en zout.
Boodschappen lijst
- Platte peterselie in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart - Rode linzen couscous
4,69 400 Gram
removeadd product to cart - Jonagold appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Radijsjes
1,59 1 stuk
removeadd product to cart - Griekse feta
3,49 150 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
1,79 300 Gram
removeadd product to cart - Granaatappel
2,79 1 stuk
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter 2020
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!