Rode linzencouscous met radijs, appel en feta
Rode linzencouscous met radijs, appel en feta

Hoofdgerecht

Rode linzencouscous met radijs, appel en feta

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 295 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 g rode linzen couscous
3 el peterselie, heel fijn gehakt
2 appels
1 bos radijsjes
100 g feta
1 citroen, sap en rasp
Peper en zout
Optioneel: Granaatappelpitjes

BEreidings wijze

  1. Bereid de rode linzen couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de gehakte peterselie erdoor en zet opzij.
  2. Snijd nu de overige ingrediënten: de radijsjes in dunne plakjes, de appel in reepjes. Verbrokkel de feta.
  3. Hussel alles door elkaar en breng op smaak met citroensap en -rasp en peper en zout.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter 2020