Hoofdgerecht
Rode linzencouscous met radijs, appel en feta
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 295 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g rode linzen couscous
- • 100 g feta
- • 2 appels
- • 1 citroen, sap en rasp
- • 1 bos radijs
- • 3 el peterselie, heel fijn gehakt
- • Zout & peper
- • Optioneel: granaatappelpitjes
BEreidings wijze
- Bereid de rode linzen couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de gehakte peterselie erdoor en zet opzij.
- Snijd nu de overige ingrediënten: de radijsjes in dunne plakjes, de appel in reepjes. Verbrokkel de feta.
- Hussel alles door elkaar en breng op smaak met citroensap en -rasp en peper en zout.
Boodschappen lijst
- Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Rode linzen couscous
4,99 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter 2020
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!