Hoofdgerecht
Risotto special
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g doperwten
- • 250 g portobello
- • 70 g ronde zilvervliesrijst
- • 10 zongedroogde tomaatjes (zonder de olie)
- • 2 uien, kleingesneden
- • 1 teen knoflook, kleingesneden
- • ½ citroen, het sap
- • Handje verse peterselie
BEreidings wijze
- Kook de rijst (zoals aangegeven op de verpakking) in houtvrije groentebouillon, samen met de ui en de knoflook.
- Roer de doperwten, portobello en zongedroogde tomaatjes door en laat nog 5 minuten verwarmen.
- Schep het mengsel over de borden en verdeel er het citroensap en peterselie over.
Boodschappen lijst
- Zilvervliesrijst rond
2,79 500 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Doperwten
3,79 680 Gram
removeadd product to cart - Zongedroogde tomaatjes in olie
4,29 190 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Portobello
2,59 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!