Hoofdgerecht
Risotto special
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g doperwten
- • 250 g portobello
- • 70 g ronde zilvervliesrijst
- • 10 zongedroogde tomaatjes (zonder de olie)
- • 2 uien, kleingesneden
- • 1 teen knoflook, kleingesneden
- • ½ citroen, het sap
- • Handje verse peterselie
BEreidings wijze
- Kook de rijst (zoals aangegeven op de verpakking) in houtvrije groentebouillon, samen met de ui en de knoflook.
- Roer de doperwten, portobello en zongedroogde tomaatjes door en laat nog 5 minuten verwarmen.
- Schep het mengsel over de borden en verdeel er het citroensap en peterselie over.
Boodschappen lijst
- Zilvervliesrijst rond
2,79 500 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Doperwten
3,79 680 Gram
removeadd product to cart - Zongedroogde tomaatjes in olie
4,29 190 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!