Hoofdgerecht
Rijstnoodles met garnalen en mosterdsaus
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g rauwe garnalen, gepeld
- • 400 g rijstnoodles naar keuze
- • 200 ml rijst cuisine
- • 4 tomaten, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
- • 2 teentjes knoflook, kleingesneden
- • 1 ui, kleingesneden
- • 1 el mosterd
- • 1 el olijfolie
- • Handje basilicumblaadjes
BEreidings wijze
- Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm de olie en fruit ui en knoflook even door.
- Voeg de garnalen toe en bak omscheppend tot ze net roze zijn (1 minuut).
- Roer mosterd, tomaten, rijst of soja cuisine en basilicum erdoor.
- Serveer met de noodles.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
3,99 500 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
8,89 500 Ml
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Rijst cuisine
1,39 200 ML
removeadd product to cart - Garnalen
6,99 100 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Zwarte rijstnoedels
4,69 250 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!