Salade
Restjessalade met kip Harissa
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 avocado, in stukjes
- • 1 stengel bleekselderij
- • 1 kopje savooiekool, fijngesneden
- • 1 stronkje witlof, in kleine stukjes
- • 1 kopje kiemen
- • 1 kipfilet, in reepjes
- • Sla of rucola
- • ½ citroen, uitgeperst
- • 2 el pijnboompitjes, kort geroosterd
- • 1 el verse koriander, fijngesneden
- • 2 tl harissa
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C. Roer de harissa door de stukjes kip. Neem een vel bakpapier, leg de stukjes kip naast elkaar in het midden en vouw dicht tot een vierkant pakketje. Leg dit op zijn kop in de oven en laat het in 15 minuten gaar worden. Maak ondertussen twee mooie borden van de rest van de ingrediënten. Maak af met de kip, royaal olijfolie, citroensap, peper, zeezout en koriander.
Boodschappen lijst
- Avocado
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Gemengde kiemen
1,39 90 Gram
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Kropsla
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Kipfilet
8,78 200 Gram
removeadd product to cart - Witlof
3,99 500 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
6,19 80 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Marjolein Dubbers
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!