Rabarber-gingershot
Rabarber-gingershot

Dranken

Rabarber-gingershot

  • Dranken
  • 10 personen

Ingrediënten lijst

50 g rietsuiker
3 cm gember, geraspt
2 stengels rabarber, in kleine stukjes
1 citroen, het sap

BEreidings wijze

  1. Breng de rabarber met de rietsuiker en 500 ml koud water aan de kook. Voeg citroensap en gember toe en laat ca. 20 minuten zachtjes doorkoken.
  2. Zeef en laat afkoelen. Bewaar in de koelkast in een grote pot of potjes.
  3. Serveer in kleine (shot)glazen en garneer met een partje citroen of een stukje gember.

Boodschappen lijst

  • product
    Gember

    1,59 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Citroenen

    3,45 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rabarber

    2,49 500 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Bereidingstijd: 25 minuten (+ afkoeltijd) Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer