Quinoasalade met tomaatjes en rucola
Quinoasalade met tomaatjes en rucola

Salade

Quinoasalade met tomaatjes en rucola

  • Salade
  • 1 persoon

Ingrediënten lijst

75 g quinoa
1/2 komkommer
1 avocado
100 g rucola
2 takjes munt
10 cherrytomaatjes
Een beetje bieslook, fijngesneden
60 g cashewnoten
1 hand rozijnen (ongezwaveld)
Extra-vergine olijfolie

BEreidings wijze

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schil de komkommer en snijd deze in kleine stukjes.
  3. Snijd de avocado over de lengte doormidden, verwijder de pit, snijd de twee helften dan weer over de lengte doormidden, verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
  4. Doe de rucola, munt, cherrytomaatjes, gesneden komkommer, bieslook, cashewnoten, rozijnen en de gesneden avocado in een saladekom.
  5. Voeg de gekookte quinoa toe.
  6. Giet tot slot een flinke scheut olijfolie over de salade en meng alles goed door elkaar.

Boodschappen lijst

  • product
    Quinoa

    2,89 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Komkommer

    1,69 1 stuk

    remove
    add product to cart
  • product
    Cherrytomaatjes

    1,99 250 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rucola

    1,99 75 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Avocado

    3,38 2 stuk

    remove
    add product to cart
  • product
    Munt in schaaltje

    1,59 15 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Sultana rozijnen

    2,49 250 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Cashewnoten

    3,09 120 Gram

    remove
    add product to cart