Salade
Quinoasalade met hazelnoten en rozemarijn
- • Salade
- • 1 persoon
Ingrediënten lijst
- • 150 g quinoa
- • 50 g hazelnoten
- • 1 handje rucola
- • ½ rode ui, in dunne ringen
- • ½ groentebouillonblokje
- • Takje rozemarijn
- • Scheutje olijfolie
BEreidings wijze
- Breng de quinoa in een pan met het water en halve bouillontablet aan de kook. Volg de aanwijzingen voor de kooktijd en de hoeveelheid water op de verpakking (het wisselt nogal!).
- Verhit ondertussen een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de hazelnoten samen met de fijngesneden rozemarijn. Giet de quinoa af zodra hij gaar is en laat hem afkoelen. Snijd de rucola fijn. Meng de hazelnoten met rozemarijn en de rode ui door de salade en garneer met fijngesneden rucola.
Boodschappen lijst
- Quinoa
4,89 500 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Hazelnoten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Hazelnoten en rozemarijn: een klassieke combinatie die het goed doet het quinoa.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!