Salade
Quinoasalade met broccoli en maïs
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g broccoli, in kleine roosjes
- • 1 zakje quinoa
- • 1 potje maïs, uitgelekt
- • 1 rode paprika, in blokjes
- • DRESSING:
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 3 el olijfolie
- • 1 el citroensap
- • 2 tl fijne mosterd
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook intussen de broccoli in ca. 3 minuten beetgaar en spoel koud af.
- Klop een dressing van de ingrediënten.
- Hussel de quinoa, broccoli, maïs en de paprika door elkaar. Meng de dressing erdoor
Boodschappen lijst
- Citroensap knijpfles
1,29 200 Ml
removeadd product to cart - Jonge maïs
1,99 340 Gram
removeadd product to cart - Quinoa
4,89 500 Gram
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Broccoli
3,09 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!