Hoofdgerecht
Quiche met pompoen en geitenkaas
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 579 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g pompoenblokjes
- • 200 g geiten crème fraîche
- • 100 g geitenkaas
- • 4 eieren
- • 1 rol quichedeeg
- • 2 el honing
- • 1 el olijfolie
- • 6 takjes tijm
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng de pompoenblokjes met de olijfolie en 1 eetlepel honing en breng op smaak met zout en peper. Spreid uit over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 minuten in de oven.
- Bekleed een lage, ingevette vorm met het quichedeeg en verdeel de gebakken pompoen en de blaadjes tijm erover. Verkruimel de geitenkaas over de quiche.
- Klop de eieren los en meng met de crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout. Giet het mengsel in de quichevorm en druppel een eetlepel honing over de bovenkant.
- Bak de quiche in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
Boodschappen lijst
- Butternut pompoenblokjes
2,59 350 Gram
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Quiche deeg
3,89 270 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!