Lunch
Quiche Hawaii
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g geraspte kaas
- • 250 ml sojaroom
- • 100 g gekookte ham, in kleine blokjes
- • 7 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
- • 4 eieren
- • 1 blik ananasstukjes
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bekleed een ingevette quichevorm met het bladerdeeg en prik gaatjes in de bodem.
- Klop de eieren schuimig en voeg vervolgens al kloppend de room toe. Meng de kaas erdoor.
- Verdeel de ham en ananas over de bodem van de quiche en schenk er het kaasmengsel over.
- Bak de quiche in 50 minuten goudbruin en gaar.
Boodschappen lijst
- Soja cuisine
2,29 250 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart - Ananasstukjes op sap
4,19 400 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!