Hoofdgerecht
Portobello pizzaatjes met salami en oude kaas
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 182 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g tomatenblokjes
- • 4 portobello's
- • 4 plakjes salami
- • 4 el geraspte oude kaas
- • 2 el olijfolie
- • ½ rode ui, gesnipperd
- • 1 tl verse oregano
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Verhit de olijfolie in een pan en fruit de rode ui aan. Voeg de blokjes tomaat en oregano toe en laat het rustig inkoken totdat het gehalveerd is.
- Leg de portobello’s op een met bakpapier beklede bakplaat en vul ze met de tomatensaus. Garneer met de salami en oude kaas.
- Bak de portobello-pizza’s ca. 20 minuten af in de oven. Bestrooi met wat oregano.
Boodschappen lijst
- Tomatenstukjes
1,79 400 Gram
removeadd product to cart - Portobello
2,25 150 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Oregano in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
8,89 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 45 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!