Sauzen & dressings
Pompoenspread met walnoot en gember
- • Sauzen & dressings
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g pompoenblokjes
- • 50 g walnoten, gehakt
- • 1 teentje knoflook, geperst
- • 1 takje tijm, de blaadjes
- • Klein handje koriander, fijngesneden
- • 1 tl geraspte gember
- • Snufje kaneel
- • Snufje zout
- • Beetje gesmolten kokosolie
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200℃.
- eng de blokjes pompoen in een ovenschaal met de kokosolie, knoflook en tijm en rooster in de oven in ca. 20 minuten gaar. Laat helemaal afkoelen
- Maak van de pompoen een grove spread met de staafmixer of keukenmachine.
- Roer de gehakte noten, gember en de koriander erdoor. Breng op smaak met zout en kaneel. Bestrooi eventueel met extra koriander en noten.
Boodschappen lijst
- Butternut pompoenblokjes
2,59 350 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
4,79 250 Gram
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
4,49 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!