Hoofdgerecht
Pizza smoky bbq chicken
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 873 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g kipfilet, gekookt en in reepjes gescheurd
- • 120 ml gezeefde tomaat (passata)
- • 50 ml smoky barbecuesaus
- • 1 rol vers pizzadeeg
- • 1 bol mozzarella
- • 1 kleine rode ui, in dunne halve ringen
- • ½ gele paprika, in reepjes
- • ½ tl gerookte paprikapoeder + extra
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 225°C.
- Meng de gezeefde tomaat met de barbecuesaus en gerookte paprikapoeder.
- Rol het pizzadeeg uit en besmeer met de saus. Verdeel de mozzarella, paprika, rode ui en kipfilet erover. Bestrooi met extra paprikapoeder.
- Bak de pizza 10 minuten in de oven totdat de randen goudbruin zijn en de kaas bubbelt.
Boodschappen lijst
- Kipfilet
8,78 200 Gram
removeadd product to cart - Passata
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Barbecuesaus
3,09 250 Ml
removeadd product to cart - Pizzadeeg
3,89 400 Gram
removeadd product to cart - Mozzarella 45+
2,39 100 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Paprika mix
4,99 3 stuks
removeadd product to cart - Gerookte paprikapoeder
3,99 50 Gram
removeadd product to cart - Pinkus speciaal
1,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Heerlijk met Pinkus speciaalbier! Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!