Pizza met champignons en een eitje
Pizza met champignons en een eitje

Hoofdgerecht

Pizza met champignons en een eitje

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

1 rol koelvers pizzadeeg
1 pot (300 g) pizzasaus al funghi
1 tomaat, in dunne plakjes
handvol (ca. 50 g) champignons, in plakjes
1 pakje (80 g) veganslices chorizo
handvol geraspte kaas naar keuze
1 ei
paar blaadjes basilicum

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Rol het pizzadeeg nog wat verder uit op een met bakpapier bekleed bakblik. Bestrijk de saus.
  3. Beleg de pizza met plakjes tomaat, champignons en vegan chorizo en strooi er geraspte kaas over.
  4. Breek het ei boven het midden van de pizza.
  5. Bak de pizza in ca. 10 minuten knapperig en gaar in de oven. Bestrooi eventueel met basilicum.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer