Hoofdgerecht
Pizza met champignons en een eitje
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 rol koelvers pizzadeeg
- • 1 pot (300 g) pizzasaus al funghi
- • 1 tomaat, in dunne plakjes
- • handvol (ca. 50 g) champignons, in plakjes
- • 1 pakje (80 g) veganslices chorizo
- • handvol geraspte kaas naar keuze
- • 1 ei
- • paar blaadjes basilicum
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Rol het pizzadeeg nog wat verder uit op een met bakpapier bekleed bakblik. Bestrijk de saus.
- Beleg de pizza met plakjes tomaat, champignons en vegan chorizo en strooi er geraspte kaas over.
- Breek het ei boven het midden van de pizza.
- Bak de pizza in ca. 10 minuten knapperig en gaar in de oven. Bestrooi eventueel met basilicum.
Boodschappen lijst
- Pizzasaus champignons
2,89 300 GRAM
removeadd product to cart - Eieren
4,99 10 stuk
removeadd product to cart - Pizzadeeg
3,29 400 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,49 500 Gram
removeadd product to cart - Geraspte jong belegen kaas
3,39 150 Gram
removeadd product to cart - Witte champignons
1,89 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!