Salade
Pittige salade met gember-knoflooktofu
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g tofu ginger garlic
- • 3 el olie
- • 75 g slamelange
- • 1 rijpe mango
- • 1 sjalot
- • een halve rode peper
- • 50 g ongezouten pinda's
- • handvol grofgehakte koriander
BEreidings wijze
- Laat 250 g tofu ginger knoflook uitlekken en vang de marinade op als dressing. Snijd de tofu in blokjes en dep voorzichtig droog. Verhit in een koekenpan 3 eetlepels olijfolie.
- Bak de tofu in 4 minuten rondom bruin. Verdeel intussen 75 gram slamelange met 1 rijpe mango in plakjes en 1 sjalot in reepjes over 2 borden.
- Schep de tofu op de salade. Besprenkel de salade met de dressing en bestrooi met ½ rode peper in ringetjes, 50 gram ongezouten pinda's en een handvol grofgehakte koriander.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Slamelange
1,99 150 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart - Doppinda's
3,99 330 Gram
removeadd product to cart - Mango
2,29 1 stuk
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,59 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de ProLaTerre
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!