Bijgerecht
Pittige eiersalade met ras el hanout
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 131 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 eieren
- • 1 ui, fijngesnipperd
- • 4 el radijskiemen
- • 2 el mayonaise
- • ½ el gembersiroop
- • 1 tl ras el hanout
- • 1 tl sambal oelek
- • Zout & peper
- • Voor erbij: quinoa & amaranth crackers
BEreidings wijze
- Breng een pan met ruim water aan de kook. Doe de eieren in de pan als het water kookt en kook ze ca. 8 minuten. Laat na het koken de eieren schrikken en pel ze.
- Prak de eieren fijn met een vork in een kom. Voeg de sambal, gembersiroop, ras el hanout, mayonaise en ui toe. Meng het goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Garneer met radijskiemen en serveer met crackers.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Gele uien
2,79 1 kg
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart - Gembersiroop
5,39 240 Ml
removeadd product to cart - Ras El Hanout
3,89 35 Gram
removeadd product to cart - Sambal Oelek
2,29 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!