Pittige eiersalade met ras el hanout
Pittige eiersalade met ras el hanout

Bijgerecht

Pittige eiersalade met ras el hanout

  • Bijgerecht
  • 4 personen
  • 131 kcal / portie

Ingrediënten lijst

4 eieren
1 ui, fijngesnipperd
4 el radijskiemen
2 el mayonaise
½ el gembersiroop
1 tl ras el hanout
1 tl sambal oelek
Zout & peper
Voor erbij: quinoa & amaranth crackers

BEreidings wijze

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Doe de eieren in de pan als het water kookt en kook ze ca. 8 minuten. Laat na het koken de eieren schrikken en pel ze.
  2. Prak de eieren fijn met een vork in een kom. Voeg de sambal, gembersiroop, ras el hanout, mayonaise en ui toe. Meng het goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  3. Garneer met radijskiemen en serveer met crackers.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.