Tussendoor
Pittige amandelen
- • Tussendoor
- • 2 personen
- • 463 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g geblancheerde amandelen
- • 2 el olijfolie
- • 1½ tl zeezout
- • 1 tl suiker
- • 1 tl gemalen komijnzaad
- • 1 tl gemalen cayennepeper
BEreidings wijze
- Meng de specerijen, suiker en zout door elkaar in een kom.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de amandelen toe. Roer tot alle amandelen bedekt zijn met een laagje olie. Draai het vuur lager en bak de amandelen ca. 10 minuten, of tot ze lekker gaan ruiken.
- Roer de hete amandelen door de specerijen in de kom, laat afkoelen. Schep voor het serveren nog even goed om.
Boodschappen lijst
- Gemalen cayennepeper
5,59 40 Gram
removeadd product to cart - Geblancheerde amandelen
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtrade
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Gemalen komijnzaad
4,39 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!