Dessert
Pindarotsjes met fruit en muesli
- • Dessert
- • 8 personen
- • 132 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g pure chocolade
- • 150 g pinda's
- • 100 g gedroogde abrikozen, in stukjes
- • 50 g rozijnen
- • 50 g muesli met vruchten
BEreidings wijze
- Smelt de chocolade au bain-marie.
- Meng de abrikozen, rozijnen, muesli en pinda's door de gesmolten chocolade.
- Verdeel in 20 hoopjes op een met bakpapier geklede bakplaat en laat afkoelen.
Boodschappen lijst
- Geroosterde doppinda's
4,99 400 Gram
removeadd product to cart - Muesli vruchten
5,29 750 Gram
removeadd product to cart - Abrikozen
4,99 250 Gram
removeadd product to cart - Pure chocolade 80%
3,99 85 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 10 minuten + afkoeltijd Dit recept is afkomstig uit Lekker Weten lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!