Bakken
Pinda-fruitrotsjes
- • Bakken
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g pure chocolade, fijngehakt
- • 150 g ongezouten pinda's
- • 100 g gedroogde vijgen, fijngehakt
- • 50 g gedroogde cranberries, fijngehakt
BEreidings wijze
- Smelt de chocolade au bain-marie (au bain-marie; hang een kom in een pan met water. De pan bevat een laagje kokend water, het water mag de onderkant van de kom niet raken). Haal de kom van het vuur en voeg de vijgen, cranberries en pinda’s toe. Roer alles goed door elkaar.
- Verdeel het mengsel met behulp van een lepel in ca. 20 rotsjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de rotsjes afkoelen en hard worden.
Boodschappen lijst
- Doppinda's
5,09 330 Gram
removeadd product to cart - Pure chocolade 71%
3,09 100 Gram
removeadd product to cart - Vijgen
5,49 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Voor ongeveer 20 stuks Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2015.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!