Hoofdgerecht

Pilav van bulgur met gemarineerde tofu

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

300 g Ekoplaza bulgur
300 g ProLaTerre tofu naturel
200 g perzik (vers of uit blik)
2 a 3 bospenen
pot Ekoplaza kidneybonen
smaakmakers:
½ tl chilipoeder
4 el TerraSana tamari
1 el kokosolie

BEreidings wijze

  1. Snijd de tofu in blokjes en meng met de tamari. Laat dit 15 minuten marineren.
  2. Kook de bulgur volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  3. Snijd de perzik in stukjes. Maak de wortel schoon en snijd in plakjes. Spoel de bonen schoon en laat ze uitlekken.
  4. Verhit nu een wok met wat kokosolie. Bak hierin de blokjes tofu met de marinade, voeg de wortel en de chilipoeder toe en bak totdat de wortel beetgaar is. Voeg nu de bulgur, perzik en bonen toe en warm het gerecht nog goed door. Breng eventueel nog op smaak met een extra scheutje tamari.

Boodschappen lijst