Hoofdgerecht
Piadine met eikenbladsla, groene asperges
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 398 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • groene asperges 12, harde uiteinden verwijderd
- • olijfolie 2 el
- • zout en zwarte peper gemalen
- • salade tzatziki (bakje) 170 g
- • eikenbladsla ca. 8 bladeren, gewassen en gedroogd
- • feta 75 g
- • piadine di spelta (Italiaanse wraps op basis van spelt) 4
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Leg de asperges in een ovenschaal, besprenkel met de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Rooster ca. 15 minuten in de oven.
- Verdeel intussen de tzatziki, eikenbladsla, feta en groene asperges over de 4 piadine. Rol ze op als wraps met de uiteinden naar binnen gevouwen.
- Verhit een grillpan op hoog vuur en grill de wraps 30 seconden per kant.
Boodschappen lijst
- Zwarte peper molen
7,99 50 Gram
removeadd product to cart - Zaziki
3,19 175 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Middellandse zeezout molen
5,69 105 Gram
removeadd product to cart - Eikenbladsla
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Griekse feta
4,29 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!