Hoofdgerecht
Piadine met eikenbladsla, groene asperges
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 398 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • groene asperges 12, harde uiteinden verwijderd
- • olijfolie 2 el
- • zout en zwarte peper gemalen
- • salade tzatziki (bakje) 170 g
- • eikenbladsla ca. 8 bladeren, gewassen en gedroogd
- • feta 75 g
- • piadine di spelta (Italiaanse wraps op basis van spelt) 4
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Leg de asperges in een ovenschaal, besprenkel met de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Rooster ca. 15 minuten in de oven.
- Verdeel intussen de tzatziki, eikenbladsla, feta en groene asperges over de 4 piadine. Rol ze op als wraps met de uiteinden naar binnen gevouwen.
- Verhit een grillpan op hoog vuur en grill de wraps 30 seconden per kant.
Boodschappen lijst
- Zaziki
3,49 175 Gram
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Groene asperges
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Piadine spelt wrap
3,99 4 stuks
removeadd product to cart - Eikenbladsla
2,59 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!