Soep
Peterselie-knoflooksoep
- • Soep
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 l groente- of kippenbouillon
- • 200 ml sojaroom
- • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 2 aardappelen, geschild en in stukjes
- • 1 bosje peterselie, fijngesneden
- • 1 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Fruit de knoflook in de olijfolie, zorg ervoor dat de knoflook niet kleurt.
- Giet de bouillon erbij, voeg de stukjes aardappel toe en kook in ca. 20 minuten gaar.
- Roer de sojaroom en de peterselie erdoor, voeg zout en peper naar smaak toe en maak alles fijn met de staafmixer. Warm nog even goed door.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Kruimige aardappelen
6,99 2 kg
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente. Kook knoflook niet te lang mee, dan behoud je de gezonde eigenschappen.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!