Bakken
Perzik- en abrikozentaartje met vegan kaas
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 rol quiche- en taartdeeg
- • 1 perzik, geschild en in dunne plakjes
- • 1 abrikoos, geschild en in dunne plakjes
- • 30 g Cicioni, geraspt
- • 6 el plantaardige variatie op yoghurt - soja
- • 2 el sinaasappelsap
- • 1 el poedersuiker
- • 1 tl honing
- • ½ tl limoensap + rasp ter garnering
- • Mespunt vanillesuiker of -merg
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180ºC boven-/ onderwarmte.
- Rol het deeg uit en stans hier 4 rondjes uit van Ø 8 cm. Bestrooi deze rondjes met poedersuiker en bak in 12 min. goudbruin af. Haal daarna uit de oven en laat afkoelen.
- Leg intussen de perzik- en abrikozenplakjes uit op een bord en besprenkel met de helft van de honing en sinaasappelsap.
- Meng ook de yoghurt met de andere helft van de honing, vanille en limoenrasp.
- Schep de yoghurt op de koekbodem, beleg met de gemarineerde perzik en abrikoos. Rasp de Cicioni erover en garneer met een beetje limoenrasp.
Boodschappen lijst
- Perssinaasappels
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Poedersuiker
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Quiche deeg
3,89 270 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is gemaakt door Cicioni
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!