Perzik- en abrikozentaartje met vegan kaas
Perzik- en abrikozentaartje met vegan kaas

Bakken

Perzik- en abrikozentaartje met vegan kaas

  • Bakken
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

1 rol quiche- en taartdeeg
1 perzik, geschild en in dunne plakjes
1 abrikoos, geschild en in dunne plakjes
30 g Cicioni, geraspt
6 el plantaardige variatie op yoghurt - soja
2 el sinaasappelsap
1 el poedersuiker
1 tl honing
½ tl limoensap + rasp ter garnering
Mespunt vanillesuiker of -merg

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC boven-/ onderwarmte.
  2. Rol het deeg uit en stans hier 4 rondjes uit van Ø 8 cm. Bestrooi deze rondjes met poedersuiker en bak in 12 min. goudbruin af. Haal daarna uit de oven en laat afkoelen.
  3. Leg intussen de perzik- en abrikozenplakjes uit op een bord en besprenkel met de helft van de honing en sinaasappelsap.
  4. Meng ook de yoghurt met de andere helft van de honing, vanille en limoenrasp.
  5. Schep de yoghurt op de koekbodem, beleg met de gemarineerde perzik en abrikoos. Rasp de Cicioni erover en garneer met een beetje limoenrasp.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is gemaakt door Cicioni