Pastinaakgratin met brie
Pastinaakgratin met brie

Hoofdgerecht

Pastinaakgratin met brie

  • Hoofdgerecht
  • 3 personen
  • 581 kcal / portie

Ingrediënten lijst

700 g pastinaken, geschild of schoongeboend en in plakjes
200 ml kookroom
160 g geitenbrie, in plakjes
3 eieren
2 tenen knoflook, geperst
1 citroen, alleen de rasp
2 el rozemarijn + extra voor garnering
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Schep alle ingrediënten, behalve de geitenbrie, door elkaar in een ovenschaal van ca. 20x20 cm en bestrooi met zout en peper.
  3. Leg de plakken brie erbovenop en bak de gratin goudbruin en gaar in de oven in ca. 35 à 40 minuten. Garneer met rozemarijn.

Boodschappen lijst

  • product
    Haver cuisine

    1,49 200 ML

    remove
    add product to cart
  • product
    Geitenbrie

    7,75 190 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Witte knoflook

    1,59 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Citroenen

    3,45 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rozemarijn

    1,99 15 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.