Hoofdgerecht
Pastinaakgratin met brie
- • Hoofdgerecht
- • 3 personen
- • 581 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 700 g pastinaken, geschild of schoongeboend en in plakjes
- • 200 ml kookroom
- • 160 g geitenbrie, in plakjes
- • 3 eieren
- • 2 tenen knoflook, geperst
- • 1 citroen, alleen de rasp
- • 2 el rozemarijn + extra voor garnering
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Schep alle ingrediënten, behalve de geitenbrie, door elkaar in een ovenschaal van ca. 20x20 cm en bestrooi met zout en peper.
- Leg de plakken brie erbovenop en bak de gratin goudbruin en gaar in de oven in ca. 35 à 40 minuten. Garneer met rozemarijn.
Boodschappen lijst
- Pastinaken
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Haver cuisine
1,59 200 Ml
removeadd product to cart - Geitenbrie 60+
7,75 190 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!