Hoofdgerecht
Pasta alla Normasaus met aubergines
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 340 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g volkoren tagliatelle
- • 2 potten pastasaus gegrilde aubergine
- • Handje kalamata-olijven, grof gehakt
- • Basilicumblaadjes
- • Plak knoflook-basilicumkaas, in reepjes
BEreidings wijze
- Zet een ruime pan water op, breng aan de kook. Kook hierin de tagliatelle gaar.
- Verwarm ondertussen de pastasaus in een andere pan. Schep er vlak voor het serveren kalamata-olijven doorheen.
- Schep de gare pasta door de hete pastasaus, zodat de spaghetti helemaal bedekt is met saus.
- Schep in diepe borden, bestrooi met grofgescheurde basilicumblaadjes. Strooi er wat kaas overheen.
Boodschappen lijst
- Zwarte kalamata olijven
2,89 125 Gram
removeadd product to cart - Volkoren spelt tagliatelle
3,59 500 Gram
removeadd product to cart - Pastasaus gegrilde aubergine
3,29 300 Gram
removeadd product to cart - Plakjes kaas basilicum/knoflook
3,69 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Suikervrij recept van Miss Natural
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!