Hoofdgerecht
Pasta al Funghi
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g gemengde paddenstoelen
- • 200 ml Rude Health haverdrink
- • 150 g schelpjespasta
- • 50 g spinazie
- • 2 teentjes knoflook
- • 1 groentebouillonblokje
- • 3 el geroosterde amandelen
- • 3 el edelgistvlokken
- • 1 el olijfolie
BEreidings wijze
- Breng ruim water aan de kook in een pan en kook de pasta al dente.
- Hak de knoflook en scheur de paddenstoelen in kleinen stukjes.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de knoflook en paddenstoelen toe en bak 2 minuten.
- Voeg vervolgens de haverdrink, het bouillonblokje en de edelgistvlokken toe. Laat ca. 10 minuten rustig koken.
- Voeg de spinazie toe aan het paddenstoelenmengsel en schep om tot het is geslonken.
- Serveer de pasta met de paddenstoelensaus en maak af met geroosterde amandelen.
Boodschappen lijst
- Paddenstoelenmix
2,99 150 Gram
removeadd product to cart - Haverdrink
3,49 1 Liter
removeadd product to cart - Spelt schelpjes
2,39 250 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Amandelen
5,29 200 Gram
removeadd product to cart - Edelgistvlokken
5,99 60 Gram
removeadd product to cart
Tips
Hou je van een kokossmaak bij je paddenstoelen? Vervang dan de Oat drink door Coconut drink! Dit recept is afkomstig van Rude Health.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!