Tussendoor
Passievruchtcrème met cashewnoten
- • Tussendoor
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 170 g cashewnoten, 1 uur geweekt in water
- • 50 g ontpitte dadels, half uur geweekt in water
- • 1½ el gedroogd passievruchtextract
- • 1 el citroensap
- • 1 el psylliumvezels
- • Klein snufje zout
BEreidings wijze
- Giet het weekwater van de cashewnoten en dadels weg. Spoel de cashewnoten kort af.
- Doe alle ingrediënten met 230 ml water in de mengkom van de blender en blend alles glad. Als je de crème nog even laat staan wordt het mengsel nog wat dikker omdat de psylliumvezels dan wat extra vocht zullen absorberen. De crème blijft 4 dagen goed in de koelkast.
Boodschappen lijst
- Psylliumvezels
11,39 250 Gram
removeadd product to cart - Cashewnoten
2,59 120 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,19 200 Ml
removeadd product to cart - Dadels zonder pit
2,99 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!