Hoofdgerecht
Pannenkoeken van yoghurt en sinaasappel
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g fruit naar keuze
- • 75 ml mango-vanille yoghurt
- • 40 g havermout
- • 2 eieren
- • 1 sinaasappel, de rasp
- • 2 tl honing
- • Kokosolie, om in te bakken
BEreidings wijze
- Meng de eieren met de yoghurt, sinaasappelrasp en havermout in de keukenmachine of blender tot een glad beslag.
- Bak goudbruine pannenkoekjes van het beslag in een beetje kokosolie in een koekenpan.
- Roer de honing door het fruit en serveer bij de pannenkoeken.
Boodschappen lijst
- Handsinaasappels
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Cosmic Crisp appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Blauwe bessen
3,59 125 Gram
removeadd product to cart - Bloemenhoning knijpfles
4,19 350 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Women.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!