Hoofdgerecht
Pannenkoek zoete aardappel en geitenkaas
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g zoete aardappels, geschild
- • 150 ml amandeldrink
- • 150 g boekweitmeel
- • 140 g zachte geitenkaas
- • 4 eieren
- • 1 rode paprika, in blokjes
- • 1 gele paprika, in blokjes
- • 3 el olijfolie
- • 1 el rode wijnazijn
- • Handje rucola
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de zoete aardappels in ongeveer 8 minuten gaar. Pureer ze vervolgens met een staafmixer glad.
- Klop de eieren met de amandeldrink. Voeg het boekweitmeel, zout en wat peper toe en klop alles tot een glad beslag. Roer nu de zoeteaardappelpuree erdoor.
- Verhit olie in een koekenpan en bak de pannenkoek op middelhoog vuur bruin. Bak zo alle pannenkoeken.
- Meng de olijfolie en azijn met wat zout en peper. Roer dit door de rucola. Beleg elke pannenkoek met rucola en paprika en verbrokkel er wat geitenkaas over.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Boekweitmeel
4,59 350 Gram
removeadd product to cart - Amandeldrink ongezoet
3,19 1 Liter
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Rode wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!