Pannenkoek kokosyoghurt en gebakken peer
Pannenkoek kokosyoghurt en gebakken peer

Hoofdgerecht

Pannenkoek kokosyoghurt en gebakken peer

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

300 ml kokosyoghurt
80 g havermout
2 rijpe peren
2 eieren
Handje pistachenootjes
2 tl kokosschaafsel
1½ tl bakpoeder
Mespuntje zout

BEreidings wijze

  1. Maal de havermout in een blender tot meel.
  2. Klop de eieren, kokosyoghurt en het zout in een kom. Voeg het meel, bakpoeder en kokosschaafsel toe en klop alles tot een mooi beslag. Laat dit 10 minuten rusten.
  3. Schil de peren en snijd ze in stukjes. Verhit boter in een koekenpan en bak de stukjes peer zachtjes gaar. Roer het beslag door, voordat je gaat bakken.
  4. Verhit olie of boter in een koekenpan en schep er drie hoopjes beslag in. Bak zo alle pannenkoekjes op middelhoog vuur gaar.
  5. Beleg elk pannenkoekje met stukjes peer en pistache noten.

Boodschappen lijst

  • product
    Havermout

    2,09 600 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuk

    remove
    add product to cart
  • product
    Wijnsteenbakpoeder

    2,79 115 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Pistachenoten

    10,79 150 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Peer Abate

    2,69 600 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Kokosrasp

    2,39 200 Gram

    remove
    add product to cart