Ontbijt
Pannenkoek kokosyoghurt en gebakken peer
- • Ontbijt
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 ml kokosyoghurt
- • 80 g havermout
- • 2 rijpe peren
- • 2 eieren
- • Handje pistachenootjes
- • 2 tl kokosschaafsel
- • 1½ tl bakpoeder
- • Mespuntje zout
BEreidings wijze
- Maal de havermout in een blender tot meel.
- Klop de eieren, kokosyoghurt en het zout in een kom. Voeg het meel, bakpoeder en kokosschaafsel toe en klop alles tot een mooi beslag. Laat dit 10 minuten rusten.
- Schil de peren en snijd ze in stukjes. Verhit boter in een koekenpan en bak de stukjes peer zachtjes gaar. Roer het beslag door, voordat je gaat bakken.
- Verhit olie of boter in een koekenpan en schep er drie hoopjes beslag in. Bak zo alle pannenkoekjes op middelhoog vuur gaar.
- Beleg elk pannenkoekje met stukjes peer en pistache noten.
Boodschappen lijst
- Havermout
2,49 600 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Kokos naturel
3,59 350 Gram
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart - Pistachenoten
10,99 150 Gram
removeadd product to cart - Conference peren
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Kokosrasp
2,59 200 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!