Hoofdgerecht
Ovencurry met pastinaak en linzen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 420 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 800 g pastinaken, geschild en in blokjes
- • 400 g linzen (blik), afgespoeld en uitgelekt
- • 125 ml vegan kookroom (cuisine), soort naar keuze
- • 100 g currypasta Korma
- • 20 g amandelschaafsel, geroosterd
- • 15 g verse munt, blaadjes afgerist
- • 15 g verse koriander, blaadjes afgerist
- • 1 rode ui, in dunne partjes
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 240°C.
- Hussel de rode ui, pastinaak en currypasta in een braadslee door elkaar. Voeg 125 ml heet water toe en dek af met aluminiumfolie. Rooster 15 minuten in de oven.
- Haal de folie eraf, voeg de kookroom en de linzen toe en bak nog eens 10 à 15 minuten totdat de pastinaak gaar is.
- Garneer met amandelschaafsel, munt en koriander.
Boodschappen lijst
- Pastinaken
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Linzen
1,99 400 Gram
removeadd product to cart - Haver cuisine
1,49 200 ML
removeadd product to cart - Currypasta korma India
4,29 180 GRAM
removeadd product to cart - Amandelschaafsel
2,29 50 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!