Lunch
Open sandwich hummus en bietjes
- • Lunch
- • 2 personen
- • 592 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 sneetjes brood naar keuze
- • 4 gekookte bietjes, in kwarten
- • 1 citroen, uitgeperst
- • 80 g Fermentino Cicioni, in plakjes van 1 cm
- • 50 g tuinbonen (diepvries)
- • 2 el hummus
- • 1 tl olie
- • Zout
BEreidings wijze
- Breng een klein pannetje water met zout aan de kook en blancheer hierin de tuinbonen 1-2 minuten. Giet ze af en spoel ze koud na. Druk de tuinbonen uit hun velletje.
- Bak de plakjes Fermentino-‘kaas’ 1 minuut per kant in 1 theel olie.
- Rooster het brood of laat vers. Besmeer 2 sneetjes brood rijkelijk met hummus en leg daarop de plakjes ‘kaas’ en de partjes biet. Verdeel de tuinbonen erover en besprenkel met citroensap.
Boodschappen lijst
- Gekookte rode bieten
1,69 500 Gram
removeadd product to cart - Camusettes volkoren desem
3,99 2 stuks
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Tuinbonen
2,49 350 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!