Omeletmuffins met geitenkaas
Omeletmuffins met geitenkaas

Bakken

Omeletmuffins met geitenkaas

  • Bakken
  • 6 personen

Ingrediënten lijst

8 eieren, losgeklopt met zout en peper
1 rode paprika, in kleine stukjes
80 g zachte geitenkaas, verkruimeld
2 el bieslook, fijngesneden
Ook nodig: (siliconen) muffinvormpjes, ingevet met boter of olie

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Meng de geitenkaas, paprika en bieslook door elkaar in een maatbeker. Roer de losgeklopte eieren erdoor.
  3. Verdeel de omeletmix over de muffinvormpjes.Stol in ca. 15-20 minuten in de oven. Laat even afkoelen voordat je de omeletmuffins uit de vormpjes haalt

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.