Omeletmuffins met geitenkaas
Omeletmuffins met geitenkaas

Bakken

Omeletmuffins met geitenkaas

  • Bakken
  • 6 personen

Ingrediënten lijst

8 eieren, losgeklopt met zout en peper
80 g zachte geitenkaas, verkruimeld
1 rode paprika, in kleine stukjes
2 el bieslook, fijngesneden
Ook nodig: (siliconen) muffinvormpjes, ingevet met boter of olie

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Meng de geitenkaas, paprika en bieslook door elkaar in een maatbeker. Roer de losgeklopte eieren erdoor.
  3. Verdeel de omeletmix over de muffinvormpjes.Stol in ca. 15-20 minuten in de oven. Laat even afkoelen voordat je de omeletmuffins uit de vormpjes haalt

Boodschappen lijst

Tips

Bron: Lekker Weten Zomer