Bakken
Omeletmuffins met geitenkaas
- • Bakken
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 8 eieren, losgeklopt met zout en peper
- • 1 rode paprika, in kleine stukjes
- • 80 g zachte geitenkaas, verkruimeld
- • 2 el bieslook, fijngesneden
- • Ook nodig: (siliconen) muffinvormpjes, ingevet met boter of olie
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Meng de geitenkaas, paprika en bieslook door elkaar in een maatbeker. Roer de losgeklopte eieren erdoor.
- Verdeel de omeletmix over de muffinvormpjes.Stol in ca. 15-20 minuten in de oven. Laat even afkoelen voordat je de omeletmuffins uit de vormpjes haalt
Boodschappen lijst
- Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart - Rode paprika
3,99 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!