Lunch
Omelet piperade
- • Lunch
- • 4 personen
- • 355 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 6 eieren
- • 2 rode puntpaprika's, in reepjes
- • 1 ui, in reepjes
- • 100 ml melk
- • 2 el boter
- • 1 tl venkelzaad
- • Handje bladpeterselie, fijngesneden
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bak de reepjes paprika en ui in de boter tot ze zacht zijn.
- Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met zout en peper. Giet over het paprika-uimengsel.
- Bak de omelet rustig op laag vuur tot hij zacht van binnen is en lichtbruin van buiten. Vouw halverwege de baktijd om zodat je een halvemaanvorm krijgt.
- Bestrooi met extra zout en peper naar smaak en het venkelzaad. Garneer met peterselie.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
4,49 250 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Puntpaprika
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Halfvolle melk
1,39 1 Liter
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
- Venkelzaad
2,79 30 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer. Wijntip: Elemental Sauvignon Blanc. Deze Sauvignon Blanc heeft uitbundige frisse geuren van limoen, perzik en groene paprika. De wijn heeft een verfrissende aanzet met in de afdronk wat tonen van paprika, die ook in het gerecht voorkomen
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!