Lunch
Omelet met paddenstoelen
- • Lunch
- • 4 personen
- • 83 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 eieren
- • 1 el melk
- • zout en peper
- • boter of kokosolie, om in te bakken
- • 1 schaaltje (150 g) paddenstoelen-seizoensmelange, o.a. bundelzwam (nameco), gele oesterzwam, beukenzwam en/of shiitake, grotere exemplaren in stukjes of plakjes
- • 2 el verse tijmblaadjes + extra voor erover
BEreidings wijze
- Klop de eieren los met melk en zout en peper.
- Verhit 2 koekenpannen op middelhoog vuur en smelt in ieder een klontje boter of kokosolie.
- Giet het eimengsel in de ene pan en bak intussen de paddenstoelen met de tijm kort in de andere pan. Laat het ei stollen maar niet uitdrogen.
- Serveer de paddenstoelen op de omelet. Garneer met tijm.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,19 6 stuk
removeadd product to cart - Volle melk
1,59 1 Liter
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
3,29 250 Gram
removeadd product to cart - Tijm in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!