Omelet met paddenstoelen
Omelet met paddenstoelen

Lunch

Omelet met paddenstoelen

  • Lunch
  • 4 personen
  • 83 kcal / portie

Ingrediënten lijst

4 eieren
1 el melk
zout en peper
boter of kokosolie, om in te bakken
1 schaaltje (150 g) paddenstoelen-seizoensmelange, o.a. bundelzwam (nameco), gele oesterzwam, beukenzwam en/of shiitake, grotere exemplaren in stukjes of plakjes
2 el verse tijmblaadjes + extra voor erover

BEreidings wijze

  1. Klop de eieren los met melk en zout en peper.
  2. Verhit 2 koekenpannen op middelhoog vuur en smelt in ieder een klontje boter of kokosolie.
  3. Giet het eimengsel in de ene pan en bak intussen de paddenstoelen met de tijm kort in de andere pan. Laat het ei stollen maar niet uitdrogen.
  4. Serveer de paddenstoelen op de omelet. Garneer met tijm.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest