Lunch
Omelet met paddenstoelen
- • Lunch
- • 4 personen
- • 83 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 eieren
- • 150 g paddenstoelenmix, grotere exemplaren in stukjes of plakjes
- • 2 el verse tijmblaadjes + extra voor erover
- • 1 el melk
- • Boter of kokosolie, om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Klop de eieren los met melk en zout en peper.
- Verhit 2 koekenpannen op middelhoog vuur en smelt in ieder een klontje boter of kokosolie.
- Giet het eimengsel in de ene pan en bak intussen de paddenstoelen met de tijm kort in de andere pan. Laat het ei stollen maar niet uitdrogen.
- Serveer de paddenstoelen op de omelet. Garneer met tijm.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Volle melk
1,75 1 Liter
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
3,89 250 Gram
removeadd product to cart - Paddenstoelenmix
2,99 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2018.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!